Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Meegroei matras Sebra bed

Sebra

€ 179,95

De Sebra Matras bestaat uit een vaste en ademende koudschuimmatras gemaakt van het flexibele materiaal 20H (Polyetherschuim - PU), dat wordt gekenmerkt door een hoog draagvermogen en een lange levensduur, wat hem bijzonder geschikt maakt voor comfortproducten. 20H voldoet aan de STANDARD 100 van OEKO-TEX®.

Aan de onderzijde van de matras zit een wollen laag, die ervoor zorgt dat er geen koude door de matras stijgt. De wol heeft unieke temperatuurregulerende eigenschappen en is geur- en bacteriebestendig.

De matras is bedekt met een doorgestikte katoenen velours hoes met het Sebra Interior-logo dat in de machine kan worden gewassen op 40 graden. Elk matrasstuk heeft een YKK-ritssluiting, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is. De hoes is behandeld met de OEKO-TEX®-genoteerde behandeling Sanitized® T 11-15, die een effectieve antibacteriële werking biedt ter bescherming tegen vele soorten bacteriën en sommige soorten microschimmels en gisten. De behandeling vermindert ook de ontwikkeling van door bacteriën veroorzaakte geur.

Dit kan ook interessant zijn

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!