Jouw unieke & complete babylijst bij Petite histoire
 

Een baby op komst? Alvast een dikke proficiat! 
Bij een geboorte komt heel wat kijken en je hebt uiteraard ook veel spulletjes nodig. Een lijstje is daarom super handig! Bij Petite histoire kan je jouw droomlijst van A tot Z samenstellen. Zo weten familie en vrienden waarmee ze je echt blij kunnen maken.

Wil je graag jouw lijstje leggen bij Petite histoire?
Dat kan! 


Maak 3 à 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum een afspraak via hello@petitehistoirebaby.be of op 0467 00 00 97. We bieden je een warme ontvangst, een uitgebreid en persoonlijk advies, geheel vrijblijvend.

Je kan ook jouw lijstje volledig online samenstellen en beheren via de wishlist. Daarna ontvangen we je graag in de winkel om jullie persoonlijk te begeleiden in het finaliseren van jullie geboortelijst.

Petitehistoire-1more-2
Volledig op maat naar jouw wensen
Onze troeven
 • Volledig op maat naar jouw wensen
   
 • Voor elk budget & elke smaak
   
 • Stel zelf je lijst online samen via de wishlist of kom bij ons langs in de winkel
   
 • Zo weten familie en vrienden waarmee ze je echt blij kunnen maken en ontvang je allemaal 'leuke' cadeautjes
   
 • Familie en vrienden kunnen makkelijk online een cadeau bestellen en wij leveren ze gratis bij jullie thuis
   
 • Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een cadeaubon t.w.v. 10% op alle verkochte artikelen bij een minimum lijstwaarde van 1000€.
   
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
milk
Hoe jouw unieke & complete geboortelijst samenstellen?
01

aan de slag!

Samen zoeken we uit wat jullie nodig hebben en leuk vinden om dit te bundelen tot het perfecte lijstje volledig op maat van jullie wensen.
Jullie kunnen ook zelf een wishlist aanmaken op de website die we dan als basis kunnen gebruiken voor de eigenlijke lijst.

Mies & Co
02

login en code

Als de lijst is aangemaakt ontvangen jullie een login en code. Met de login kunnen jullie de lijst bekijken en beheren. Indien gewenst kan je zelf al items bestellen en eerder laten leveren. De code hebben mensen nodig om de geboortelijst online terug te vinden. Vergeet deze dus zeker niet op het geboortekaartje te zetten!

konges slojd
03

cadeautjestijd

Van zodra de baby geboren is zetten we de lijst open voor bezoekers. Zij zoeken hun gewenste cadeautje(s) uit en kunnen kiezen om dit zelf op te halen of te laten leveren. Jullie krijgen wekelijks een ‘update’ van de pakjes. 

petit bateau
04

afsluiten

Wanneer jullie dit wensen wordt de lijst afgesloten. We doen dit graag persoonlijk, net zoals we onze samenwerking gestart zijn. 

konges slojd

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!