Wij zorgen er graag voor dat je bestelde order snel bij je terecht komt. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en trachten we binnen de 24u te verzenden met Bpost, PostNL of DPD. Met uitzondering van zaterdag, zondag, maandag (sluitingsdag) en feestdagen. 

Leveringen verlopen via gekozen leverdienst die je pakket tracht te leveren binnen België op de de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Houd er rekening mee dat op zaterdagen, zondagen, brugdagen en feestdagen de leverdiensten geen dienstverlening aanbieden.

Geen enkele vertraging van je levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of het claimen van een schadevergoeding. Mocht er tijdens het verzendproces verlies of schade zijn, zijn wij niet aansprakelijk - echter zullen wij er alles aan doen om je bij te staan. Wanneer een pakket op een bedrijf wordt afgeleverd en dit door een derde wordt aangenomen, zijn wij niet aansprakelijk bij verlies.

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. 

Verzendkosten worden verrekend bij het afhandelen van uw bestelling.

Bestellingen van meer dan € 75,00 incl. BTW worden gratis verzonden binnen België.

Indien je pakket niet tijdig werd afgehaald op het aangegeven postpunt (track and trace ontvang je via de gekozen leverdienst en via onze mail)  en u kiest voor een nieuwe levering, zal u voor deze extra verzending de verzendkosten aangerekend krijgen. Indien het pakket na deze periode naar ons terug komt en je deze niet meer wenst, zal er een administratieve kost van €15 extra worden afgehouden van het door u betaalde bedrag. 

Het is ook mogelijk om een betaalde bestelling bij ons af te halen in een door u gekozen winkel.  In dit geval worden er geen verzendkosten aangerekend. 

Hou er rekening mee dat de leverdiensten op zaterdagen, zond- feest- en brugdagen NIET leveren. 

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!