Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Puzzel Dino

Plan Toys

€ 21,00

DYNAMISCH SPEL: Deze kleurrijke Dino-puzzel dient ook als een uitlaatklep voor gratis spelen! Nadat je de puzzel onder de knie hebt, gebruik je de dinosaurussen om verhalen te bedenken, onderzoek je de verschillende soorten en leer je over hun manier van leven, traceer je de stukjes op papier om tekentaferelen te maken of doe alsof je speelt met de dino-figuren in de achtertuin!

DUURZAAM GEMAAKT: Handgemaakt van PlanWood (TM), een duurzaam materiaal gemaakt van overtollig zaagsel en stukken hout, en gekleurd met kleurrijke organische pigmenten die optimaal veilig zijn voor kinderen.

ONDERSTEUNT ONTWIKKELING: leer nieuwe woordenschat en ontwikkel taalvaardigheden terwijl je vrij speelt met de puzzelstukjes. Verbeter de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en concentratievermogen tijdens het voltooien van de puzzel; en zie ook hoe probleemoplossende en logische denkvaardigheden verbeteren!

INCLUSIEF: 3 soorten dinosaurussen, waaronder een Tyrannosaurus Rex, Triceratops en Diplodocus. Geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder.

14 x 21 x 2,3 cm

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Tanktop Tutti Frutti

Sproet & Sprout

€ 31,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Little Me Book

Jellycat

€ 17,00
Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.

Tshirt frull mouw

Emile et Ida

€ 35,00
€ 17,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!