Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Moonie beer cappuccino

Moonie

MOONIE ORGANIC teddybeer is een professioneel hulpmiddel om de kleintjes in slaap te brengen, gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Dankzij veilige, natuurlijke ruis kunnen kinderen kalmeren en sneller in slaap vallen. En dat is niet alles! MOONIE is ook een bedlamp die kan schijnen in 7 verschillende kleuren, heeft een huilsensor en wordt opgeladen via USB. Prachtig verpakt, perfect om cadeau te doen. 


Het geluid van een hartslag is een echte opname van het gezoem vanuit moeders buik. Dankzij dit kan het kind kalmeren en zich veilig voelen, met het al bekende geluid. Het geluid van zeegolven werd opgenomen door de Oostzee en het geluid van een bosstroom in Tarach.
De geluiden van de beer dempen de geluiden uit de omgeving, waardoor de baby niet wakker wordt door alledaagse huisgeluiden.
De zoemende vriend van MOONIE heeft een module waarmee je het volume kunt aanpassen, zodat je het volume kunt aanpassen aan de omstandigheden en behoeften van het kind.
Zoemende beer heeft ook een slaapliedje dat baby's in slaap laat vallen met de geluiden van kalimba.

UITVERKOCHT

Dit kan ook interessant zijn

Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.
€ 35,00
Eten drinken icon 0 Group 6 Created with Sketch.

Favourite cup DAD

Design Letters

€ 23,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Diadeem hartjes

Mimi&Lula

€ 17,50
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Muts beech

Konges Slojd

€ 37,50

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!