Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Muziekhanger moon nougat

Jollein

€ 14,95

Trek maar aan het touwtje en de maan zingt een slaapliedje. Een muziekje kan rustgevend werken voor een baby. Het maantje heeft een trekkoord met houten ringetje en aan de bovenkant zit een touwtje om de muziekhanger zo op te hangen dat je baby de maan wel kan zien en horen maar het niet kan grijpen. Het liedje 'you are my sunshine' duurt per keer ongeveer 60 seconden; vast lang genoeg om jouw baby in slaap te krijgen. Als je het elke dag herhaalt, wordt het een slaapritueel en daarmee een herkenning om te gaan slapen.

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen. Over the moon Ben je van deze maan helemaal over the moon? Haal dan gauw meer maantjes in huis. Dit geweldige maanvormpje vind je ook terug in speeltjes voor de babygym, aangevuld met sterren. En de maan is ook verkrijgbaar als speendoekje en rammelaar.

Formaat

20 cm .

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Cagoule streepjes

Petit Bateau

€ 29,90
Eten drinken icon 0 Group 6 Created with Sketch.

IJsjes vormpjes

Konges Slojd

€ 24,50
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Poppetje Bella

Threadbear

€ 30,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Wantjes blauw beer

Petit Bateau

€ 19,90

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!