Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Gans met bluetooth speaker

Laessig

€ 49,95

 De digitale muziekdoos met geïntegreerde en verwijderbare Bluetooth®-luidspreker uit de Tiny Farmer-collectie van LÄSSIG neemt jonge natuurliefhebbers mee op een spannende ontdekkingstocht.

Dankzij de kleine luidspreker kunnen ouders bekende geluiden of andere geluiden afspelen via een smartphone, tablet en dergelijke. Dit betekent dat de kleintjes een trouwe en knuffelige metgezel aan hun zijde hebben om te leren, te kalmeren, te spelen en mee in slaap te vallen.

Het digitale muziekspeelgoed groeit met je kleintje en zijn behoeften mee: slaapliedjes, moederhartslag, een zelf opgenomen verhaaltje voor het slapengaan, een persoonlijk bericht van oma en opa, de afspeellijst die je zelf hebt samengesteld of je favoriete audioboek.

Ook de bediening is kinderspel. Sluit de opgeladen Bluetooth®-luidspreker eenvoudig aan op elk apparaat met Bluetooth®-technologie en speel het gewenste audiobestand af. Het volume wordt daarbij door de speaker geregeld om hem geschikt te maken voor die jonge oren.

Het knuffelige schaap en het gansje zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn daardoor bijzonder zacht voor de gevoelige babyhuid. De kleine Bluetooth-box kan veilig worden opgeborgen in het kleine vak met ritssluiting of desgewenst volledig worden verwijderd, zodat de knuffel kan worden gewassen op 30 ° C / 86 ° F in de delicate cyclus.

De digitale muziekdoos wordt geleverd met een luidspreker en een USB-kabel. De batterij is oplaadbaar en heeft een looptijd van 1-2 uur. Om de verbinding te laten werken, moet het apparaat zich binnen een bereik van ongeveer 10 meter bevinden en na 5 minuten zonder Bluetooth®-verbinding wordt de luidspreker automatisch uitgeschakeld.

De knuffelige gans of het schattige schaap zijn ideale cadeaus en geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. 

Dit kan ook interessant zijn

Eten drinken icon 0 Group 6 Created with Sketch.

Hapjesset

Philips Avent

€ 38,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 19,99
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Speelzak roze

OYOY Living Design

€ 55,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Wortelen tellen

Tender Leaf

€ 24,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Sweater figuurtjes

Emile et Ida

€ 45,00
Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Seatliner

Bugaboo

€ 54,95

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!