Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Kinderwagen Atlanta

First

€ 1.599,00

Bij de kinderwagen Atlanta van First krijg je de draagmand die je later kan omvormen tot een wandelwagen. De draagmand is geschikt van 0 - 6 maand, en de wandelwagen is geschikt vanaf 6m - 3 jaar. Beide kunnen een gewicht dragen van 15 kg. De stof van de kinderwagen is water afstotend en de buiten- & binnenbekleding is afritsbaar.
De kinderwagen is er binnenin een externe hendel voor het afstellen van de ruglening. Zo kan je de rugleuning aanpassen, naar meer rechtop.
In de kap is er een afritsbare opening voorzien voor een betere ventilatie. Aan de kap zijn er 2 lusjes voor het aanbrengen van een activiteitenspeelgoed.

De handvatten van de kinderwagen zijn bekleed in eco-leder en in hoogte verstelbaar. Er zijn extra haakjes voorzien voor het bevestigen van de verzorgingstas en bekerhouder.

De kinderwagen heeft een gemakkelijk plooibaar metalen frame met vaste shoppingtas. Een veilig klemsysteem met 1 knop voor het eenvoudig afnemen of plaatsen van de draagmand & zitje. 
Eenvoudig te bedienen voetrem & mogelijkheid om de voorste wielen te blokkeren.  Eén touch - eenvoudig afneembare pneumatische wielen & verstelbare ophanging. De wieg is inklapbaar en kan netjes worden opgeborgen in zijn bijhorende tas. De kap kan vergroot worden, wanneer de zitting zich in de meest horizontale positie bevindt. Het voetsteuntje van de wandelwagen heeft 2 instelbare comfort posities. De wandelwagen kan zowel in de rijrichting geplaatst worden als, richting de persoon die de kinderwagen voortduwt. 
Accessoires inbegrepen:

  • Opbergtas voor draagmand.
  • parasol
  • bekerhouder
  • verzorgingstas
  • 1 Winter & 1 zomermatras 
  • 4 wielhoesjes
  • muggennet
  • regenscherm

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 99,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Stapelbare raket

Plan Toys

€ 27,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!