Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Cloud Z I-Size

Cybex

€ 299,95

De Cloud Z i-Size is de logische opvolger van het bekroonde Cloud Q-concept en is nu 15% lichter dan voorheen.

Hoogtepunten:
Modulair systeem Ergonomische ligpositie 180° draaimechanisme Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen
Ergonomisch en comfortabel reizen
Het autostoeltje voor baby's is uitgerust met een geoptimaliseerd Linear Side-impact Protection (L.S.P.)-systeem, dat - in combinatie met de energieabsorberende autostoelschaal - de veiligheid van uw kind bij een aanrijding van opzij aanzienlijk verhoogt. Om het in- en uitstappen van uw kind te vergemakkelijken, kan het stoeltje dankzij het innovatieve Base Z-draaimechanisme naar de deurzijde van de auto worden gedraaid.

Technische specificaties:
i-Size Norm, UN R129/02 Hoogte: 45 cm - 87 cm Gewicht: Max. 13 kg Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 24 maanden
Functies:
Modulair systeem Ergonomische ligpositie 180° draaimechanisme Geïntegreerd Linear Side-impact Protection Geïntegreerde XXL opklapbare zonnekap In hoogte verstelbare hoofdsteun Uitneembare inlay voor pasgeborenen 4-in-1 Travel System Extra breed Y-harnas
Onderhoudsinstructies:
Stoffen hoezen machinewasbaar op 30°
Compatibiliteit:
Compatibel met Base Z & Base Z One
Installatie met voet (optie 1): Let op het i-size logo. Als een autostoeltje is gemarkeerd met dit logo, is het geschikt voor gebruik met alle i-size kinderzitjes en wordt het daarom niet weergegeven in onze lijst met compatibele voertuigen. Als uw voertuig geen i-Size-stoel heeft, controleer dan de compatibiliteit van uw voertuig. Als uw voertuig niet wordt weergegeven, neem dan contact op met onze klantenservice.


Montage met gordel (optie 2): Het baby-autostoeltje kan op alle autostoelen met driepunts automatische gordel worden gebruikt.

Dit kan ook interessant zijn

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!