Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Base Z

Cybex

€ 239,95

Elke gezinsautorit begint met de uitdagende taak om de kinderen veilig in de auto te krijgen. Maar instappen hoeft niet stressvol te zijn: met de Base Z, de ingenieuze en veilige ISOFIX-basiseenheid voor het Cloud Zi-Size autostoeltje en het Sirona Zi-Size autostoeltje voor oudere kinderen, kunt u uw kleine op een totaal ontspannen manier in hun stoel - en dat allemaal dankzij het innovatieve rotatiemechanisme. Hiermee kunt u het autostoeltje eenvoudig naar het autodeurtje draaien, zodat uw kind snel in het stoeltje kan worden geplaatst - vooral handig als het ouder en groter wordt.

Autostoeltjes voor baby's in en uit de auto verplaatsen maakt deel uit van het dagelijkse leven van een ouder en gebeurt vaak meerdere keren per dag. Daarom is een gemakkelijke en stressvrije installatie essentieel. De Base Z maakt een eenvoudig installatieproces mogelijk met indicatoren om te bevestigen dat het autostoeltje correct en veilig is bevestigd - een zorg minder.

Technische specificaties:
Norm: i-Size, UN R129/02 Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 24 maanden (in combinatie met Cloud Z i-Size) Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar (in combinatie met Sirona Z i-Size)
Functies:
Slimme investering: één basis voor twee opeenvolgende autostoelen (CYBEX Z Line modulair systeem) Eenvoudig en comfortabel instappen Snel en eenvoudig te installeren met ISOFIX Veilige en variabele basiseenheid Maximale bescherming Comfortabel, flexibel gebruik Innovatief draaimechanisme Maakt 180° rotatie van de Cloud Z mogelijk i-Size, zodat u uw kind comfortabel in het autostoeltje kunt plaatsen Maakt 360°-rotatie van het Sirona Z i-Size-autostoeltje mogelijk - zodat u kunt kiezen tussen een naar voren gerichte positie of een veiligere naar achteren gerichte positie
Compatibiliteit:
Compatibel met Cloud Z i-Size, Sirona Z i-Size

Dit kan ook interessant zijn

Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.

Tafeltjes wolkjes

Bloomingville Mini

€ 99,90
Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.

Tapijt kersjes

Konges Slojd

€ 78,00
Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.

Konijntje

OYOY Living Design

€ 38,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Sweater Coucou

Petit Bateau

€ 45,90

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!