Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Activiteiten speelmat en opbergmand

Laessig

€ 99,95

Speel en ontdek! De omkeerbare speel- en kruipdeken, afmeting 120 x 120 cm uit de Tiny Farmer-collectie van LÄSSIG, neemt jonge natuurliefhebbers mee op een spannende ontdekkingstocht door het land. Dankzij de verschillende structuren, kleuren en vormen traint de speel- en kruipdeken de eerste pogingen tot grijpen en bevordert de creativiteit en fijne motoriek.

Pluizige ganzen, de piepende schaapjes, een ritselende peer, een elastische biet en een reflecterende zon, houden de jonge ontdekkingsreizigers uren bezig. De vele details stimuleren en bevorderen op speelse wijze de tastzin, het zicht en de observatie van de baby.

Wanneer de speeldeken niet wordt gebruikt of wanneer het kind eruit groeit, kan de deken dankzij de drukknopen eenvoudig worden opgevouwen tot een opbergdoos. Het wordt dan een langdurige metgezel in de kinderkamer.

Het buitenmateriaal van de speeldeken is gemaakt van biologisch katoen en is daardoor zacht voor de gevoelige babyhuid. Dankzij de klittenbandsluiting kan de reflecterende zon worden verwijderd, waardoor de deken in de zachte cyclus op 86 ° F kan worden gewassen.

Het activiteitenspeeldeken is een ideaal cadeau voor pasgeborenen vanaf 2 maanden, zowel bij de geboorte als bij de doop. 

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Beanie Elise grijs

1 more in the family

€ 19,75
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Broek streepjes

Petit Bateau

€ 35,90
Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.

Tissue box grijs

Poetree Kids

€ 24,99

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!