Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Babynestje dandelion natural

CamCam Copenhagen

€ 113,00

Zacht babynestje gemaakt van biologisch katoen dat je baby extra comfort geeft - het is perfect in de overgang van het slapen in de baarmoeder naar een eigen wieg. Het babynest heeft een matras van zacht schuim, omgeven door een zachte rand met een trekkoord waardoor de maat verstelbaar is en de groei van je baby volgt.
Het babynestje kan worden gebruikt op de bank, in de wieg, op het bed of op reis - de vier praktische draagriemen en het houten stuk aan de onderkant zorgen voor stabiliteit en stevigheid, zodat u uw slapende baby gemakkelijk kunt verplaatsen.
Het babynestje is vrij van schadelijke stoffen, brandvertragers en zware metalen. De stof is OCS-gecertificeerd en het schuim in de matras is CE-getest.

Het babynestje is ademend en luchtdoorlatend - het voldoet aan BS4578 "Test voor hardheid van en luchtstroom door zuigelingenkussens". En het is bestand tegen ontsteking volgens BS5852. De matras voldoet aan AS / NZS 8811.1: 2013 "Infant Sleep Surface - Test for Firmness".

De matras is B30xL75xH2cm en de zijkanten zijn 12 cm hoog. Plaats het hoofd van het kind altijd bovenaan het nest en de voeten bij de opening waar de touwtjes zijn vastgebonden.
Pas de grootte van het nest aan door aan de touwtjes te trekken, bind een boog met de overgebleven touwtjes. Plaats het nest altijd op een vlakke ondergrond.
Het babynest is gemakkelijk te wassen - verborgen YKK-ritsen maken het gemakkelijk om de hoes en de vulling in de rand te verwijderen. Verwijder de houten plank en matras voor het wassen.
Binnenmaat: B30xL75cm
Buitenafmeting: L88xB47xH14cm

Kwaliteit: Bovenstof: 100% biologisch katoen. Bumper vulling: 100% Oeko Tex standaard polyester. Matrasvulling 100% polyurethaanschuim. Basisplaat: houtpulp - OCS - Gemaakt met 12% biologisch geteeld materiaal
Categorie: OCS gecertificeerd - ETKO 4401
Wasvoorschrift: Houten plank verwijderen voor het wassen. Delicaat wassen op max. 30 ° C. Niet in de droger. Gebruik een mild wasmiddel.

Dit kan ook interessant zijn

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!