Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Wagenspanner vosje

Sebra

€ 39,95

Deze handgemaakte kinderwagenketting is een geweldig stuk kinderwagenversiering om kleine kinderen te plezieren. De kinderwagenketting bestaat uit twee kleine dieren - Sika het hert, twee eikels, twee bladeren en balletjes in verschillende kleuren. Bevestig de ketting aan de kap van de kinderwagen, kinderwagen of autostoel met behulp van de twee kunststof C-ringen (die uiteraard vrij zijn van BPA, ftalaten, PFOA en PFOS) om de zintuigen van je kindje te prikkelen. De kinderwagenketting werkt op dezelfde manier als een mobiel en maakt een wandeling of knuffelen in de kinderwagen of autostoel aangenaam.

De kinderwagenketting voldoet aan de geldende veiligheidseisen voor koorden bedoeld om wiegjes, ledikanten, kinderwagens etc. te overspannen. De veiligheidscommunicatie voor dit product is opgerold door het logo in het midden van de kinderwagenketting.

WAARSCHUWING! Om mogelijk letsel te voorkomen, moet het speelgoed worden verwijderd wanneer uw kind op handen en voeten begint te kruipen, omdat hij / zij in het speelgoed verstrikt kan raken.

Aanbevolen leeftijd 0+.
Etikettering: CE.
Wasvoorschrift: Machinewasbaar op een zachte cyclus op 30 graden.

Over biologisch katoen
Het garen in dit product is gemaakt van biologisch katoen - een keuze die is gemaakt om de ecologische voetafdruk van het product te verkleinen. Veel van de milieu-impact van de katoenproductie kan worden verminderd of geëlimineerd door biologisch katoen te verbouwen.

Over gerecyclede polyester vulling
De vulling is gemaakt van 100% gerecycled polyester uit plastic flessen die zijn verzameld en schoongemaakt, waarna ze worden versnipperd, opnieuw gesmolten en verwerkt tot nieuwe, gerecyclede vezels. De plastic flessen krijgen daarmee een nieuw leven, in plaats van als afval te eindigen.

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Pyjama bollen

Petit Bateau

€ 25,90
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Sweater Ourson

Emile et Ida

€ 55,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!