Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Sirona Z I-Size

Cybex

€ 369,95

De Sirona Z i-Size is een nieuwe autostoel in de CYBEX Z-Line die 360° kan worden gedraaid. Het biedt eenvoudig instappen aan de deur van uw kind en is gemakkelijk te wisselen tussen achterwaarts en voorwaarts gericht. De in 12 standen verstelbare hoofdsteun en 5 ligstanden maken deze stoel extra ergonomisch.

Hoogtepunten:
360° draaimechanisme Naar achteren gericht autostoeltje Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen
Technische specificaties:
i-Size Norm, UN R129/02 Hoogte 45 cm – 105 cm Gewicht: Max. 18 kg Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
Functies:
Achterwaarts gericht autostoeltje Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen Kantel- en draaifunctie met één hand In hoogte verstelbare hoofdsteun Energy Reduction Technology (ER-Tech) Installatie met twee klikken met ISOFIX modulair systeem - één basis, twee autostoelen 5-punts harnassysteem Energie absorberende schaal
Onderhoudsinstructies:
Stoffen hoezen machinewasbaar op 30°
Montage met sokkel: Let op het i-size logo. Als een autostoeltje is gemarkeerd met dit logo, is het geschikt voor gebruik met alle i-size kinderzitjes en wordt het daarom niet weergegeven in onze lijst met compatibele voertuigen. Als uw voertuig geen i-Size-stoel heeft, controleer dan de compatibiliteit van uw voertuig. Als uw voertuig niet wordt weergegeven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit kan ook interessant zijn

Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.
€ 25,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!

SALES winterkledij 2021*

Alles aan -50% korting!
Neem zeker ook eens een kijkje in onze outlet, mooi koopjes daar ;).

De korting wordt verrekend in het winkelmandje.

Veel shop plezier!

Liefs,
Camille & Charlotte

 

*Solden worden niet omgeruild, terugzendingen zelf te bekostigen.