Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Sirona Z I-Size

Cybex

€ 369,95

De Sirona Z i-Size is een nieuwe autostoel in de CYBEX Z-Line die 360° kan worden gedraaid. Het biedt eenvoudig instappen aan de deur van uw kind en is gemakkelijk te wisselen tussen achterwaarts en voorwaarts gericht. De in 12 standen verstelbare hoofdsteun en 5 ligstanden maken deze stoel extra ergonomisch.

Hoogtepunten:
360° draaimechanisme Naar achteren gericht autostoeltje Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen
Technische specificaties:
i-Size Norm, UN R129/02 Hoogte 45 cm – 105 cm Gewicht: Max. 18 kg Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
Functies:
Achterwaarts gericht autostoeltje Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen Kantel- en draaifunctie met één hand In hoogte verstelbare hoofdsteun Energy Reduction Technology (ER-Tech) Installatie met twee klikken met ISOFIX modulair systeem - één basis, twee autostoelen 5-punts harnassysteem Energie absorberende schaal
Onderhoudsinstructies:
Stoffen hoezen machinewasbaar op 30°
Montage met sokkel: Let op het i-size logo. Als een autostoeltje is gemarkeerd met dit logo, is het geschikt voor gebruik met alle i-size kinderzitjes en wordt het daarom niet weergegeven in onze lijst met compatibele voertuigen. Als uw voertuig geen i-Size-stoel heeft, controleer dan de compatibiliteit van uw voertuig. Als uw voertuig niet wordt weergegeven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Scrunchie blauw

Sproet & Sprout

€ 15,00
Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Verzorgingstas

1 more in the family

€ 123,75
Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.
€ 44,95
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Knuffel T-rex

Jellycat

€ 38,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!