Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Cloud Z I-Size

Cybex

€ 299,95

De Cloud Z i-Size is de logische opvolger van het bekroonde Cloud Q-concept en is nu 15% lichter dan voorheen.

Hoogtepunten:
Modulair systeem Ergonomische ligpositie 180° draaimechanisme Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen
Ergonomisch en comfortabel reizen
Het autostoeltje voor baby's is uitgerust met een geoptimaliseerd Linear Side-impact Protection (L.S.P.)-systeem, dat - in combinatie met de energieabsorberende autostoelschaal - de veiligheid van uw kind bij een aanrijding van opzij aanzienlijk verhoogt. Om het in- en uitstappen van uw kind te vergemakkelijken, kan het stoeltje dankzij het innovatieve Base Z-draaimechanisme naar de deurzijde van de auto worden gedraaid.

Technische specificaties:
i-Size Norm, UN R129/02 Hoogte: 45 cm - 87 cm Gewicht: Max. 13 kg Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 24 maanden
Functies:
Modulair systeem Ergonomische ligpositie 180° draaimechanisme Geïntegreerd Linear Side-impact Protection Geïntegreerde XXL opklapbare zonnekap In hoogte verstelbare hoofdsteun Uitneembare inlay voor pasgeborenen 4-in-1 Travel System Extra breed Y-harnas
Onderhoudsinstructies:
Stoffen hoezen machinewasbaar op 30°
Compatibiliteit:
Compatibel met Base Z & Base Z One
Installatie met voet (optie 1): Let op het i-size logo. Als een autostoeltje is gemarkeerd met dit logo, is het geschikt voor gebruik met alle i-size kinderzitjes en wordt het daarom niet weergegeven in onze lijst met compatibele voertuigen. Als uw voertuig geen i-Size-stoel heeft, controleer dan de compatibiliteit van uw voertuig. Als uw voertuig niet wordt weergegeven, neem dan contact op met onze klantenservice.


Montage met gordel (optie 2): Het baby-autostoeltje kan op alle autostoelen met driepunts automatische gordel worden gebruikt.

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Sweater Staff

Sproet & Sprout

€ 47,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Jeansbroek Ivet

1 more in the family

€ 45,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Bambi Schoentjes

Donsje Amsterdam

€ 59,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!