Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Kledij

Zwemluier Toucan

Laessig

€ 19,95

De herbruikbare LÄSSIG zwemluier van gerecycled polyester is perfect voor een strandvakantie of een uitstapje naar het zwembad. In combinatie met zonnebrandcrème en het bijpassende UV-shirt en zonnehoed uit de LÄSSIG Splash & Fun-collectie zorgt de zwemluier voor zorgeloos badplezier.

De zwemluier is het milieuvriendelijke en mooie alternatief voor wegwerp zwemluiers. Een ideale pasvorm, hoogwaardige materialen en naadloze afwerking in het zitgedeelte zorgen voor een comfortabele pasvorm in het water en op het land.

Dankzij de geïntegreerde en gepatenteerde, vochtabsorberende voering en inlegsysteem blijft de kinderhuid op het land zo droog mogelijk. Vocht wordt in de binnenbekleding gevangen en over een groot oppervlak naar buiten getransporteerd. Grote ongelukken worden voorkomen en na het badplezier kan de luier met een zachte cyclus op 30 °C worden gereinigd.

Voor elke LÄSSIG zwemluier wordt gebruikt plastic hergebruikt en tot garen gesponnen. Dit komt overeen met 7 PET-flessen per meter geweven stof. Met het gebruik van gerecyclede materialen en innovatieve processen en het afzien van dierlijke componenten, draagt ​​LÄSSIG bij aan de circulaire economie en beschermt het de hulpbronnen van de aarde.

Dit kan ook interessant zijn

Verzorging icon 0 Fill 52 Created with Sketch.

Toilettas René

Coco&Pine

€ 45,00
Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.

Badcape hartjes

Konges Slojd

€ 40,50
Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.
€ 79,00
€ 30,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!

ONLINE SHOPPING

Bestel je op een werkdag voor 16u dan wordt je bestelling de dag nadien verzonden.
Bestel je op een zaterdag dan wordt je bestelling verzonden op dinsdag.